Διήμερο bazaar 17 και 18 Μαΐου 2017

Το Διοικητικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι  και τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης  (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.),

σας προσκαλούν στο διήμερο bazaar που διοργανώνουν  στις  17 και  18 Μαΐου 2017 στο Καφέ Πασαρέλα απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο.

Οι κατασκευές των μελών που θα διατεθούν είναι:

•    Κατασκευές δημιουργημένες με την τεχνική ντεκουπάζ, όπως μπουκάλια και βάζα.
•    Κατασκευές με ψηφίδες, όπως κορνίζες και τραπέζια.
•    Κατασκευές με ξύλο, όπως καράβια.
•    Δημιουργίες ζωγραφικής σε γυαλί, όπως μπουκάλια και πιάτα.
•    Πήλινες κατασκευές, όπως πιάτα και κεραμίδια.

Οι ομάδες των κατασκευών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α,  αποσκοπούν στο να απασχολήσουν τα μέλη ευχάριστα και δημιουργικά, να αισθάνονται την χαρά της δημιουργίας και της ολοκλήρωσης, να καταφέρνουν να εργάζονται ατομικά και ομαδικά, αλλά και να μάθουν τεχνικές και τρόπους να απασχολούνται με χειροτεχνίες. Μέσα από τοBAZZAR  τους δίνεται η δυνατότητα να  δείξουν τα έργα τους, στο ευρύ κοινό αλλά και να αισθανθούν ενεργά άτομα.
Στο  κέντρο   της  Δημιουργικής  Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. παρέχονται  υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής  αποκατάστασης σε ψυχικά ασθενείς και σε νοητικά υστερούντα  άτομα   με  κύριο  στόχο   την  παραμονή αυτών στην κοινότητα, την αποτροπή της κοινωνικής απομόνωσης  και   περιθωριοποίησης αλλά  και τη βελτίωση της λειτουργικής ικανότητας που θα τους  επιτρέψει να ενταχτούν  στην κοινωνία ως  ισότιμα  μέλη.

Το bazaar θα λειτουργήσει την Τετάρτη 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 και την Πέμπτη 10:00 – 14:00.

 

bazaar2017b