Η ομάδα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α στα τελικά !

Υπό Την Αιγίδα Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο) Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος η Ομάδα Ποδοσφαίρου Της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στα γήπεδα ακαδημίας ποδοσφαίρου της Λαμίας, η ομάδα ποδοσφαίρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης  Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) συμμετείχε στα προκριματικά του 1ου   Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5  για την Ψυχική Υγεία και ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος.

Διοργανωτές του 1ου   Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5, είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ( ΕΠΟ ) και ο Φορέας ΕΔΡΑ - Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων.

Στο εν λόγω Πρωτάθλημα συμμετέχουν ομάδες φορέων ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα, απαρτιζόμενες από λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Η ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από 9 παίχτες, αντιμετώπισε στην προκριματική φάση τις ομάδες ποδοσφαίρου του Ξενώνα «Άργισσα» του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τη δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του Φορέα Ε.Π.Α.Ψ.Υ.  που εδρεύει στη Λαμία, φέρνοντας νικηφόρα αποτελέσματα και στους δύο αγώνες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Τα νικηφόρα αυτά αποτελέσματα, εξασφάλισαν στην ομάδα, την συμμετοχή της στην Τελική φάση του Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις Εγκαταστάσεις των Εθνικών Ομάδων στον Άγιο Κοσμά, στις 28-29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Η Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. ως αρωγός κάθε δράσης που στοχεύει στη προαγωγή της ψυχικής υγείας αλλά και την ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση του κοινού, θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους λήπτες και επαγγελματίες που έλαβαν μέρος στη προκριματική φάση του Πρωταθλήματος, την ΕΠΟ και το Φορέα ΕΔΡΑ που διοργανώνουν το Πρωτάθλημα και να πει ένα μπράβο στο Θοδωρή, το Χρήστο, το Σπύρο, τον Άγγελο, το Χρήστο, το Δημήτρη, το Γιώργο, το Βασίλη και το Γιάννη, οι οποίο ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους κου. Κυρίτση, «ψυχή τε και σώματι» έφεραν το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους.   Επίσης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπαραστάτες φίλους των αθλητών μας που παραβρεθήκαν στη πόλη της Λαμίας υποστηρίζοντας την δράση αλλά και την ομάδας μας.

Σας περιμένουμε όλους στη τελική φάση στην Αθήνα.

 

prok02

prok02

prok02

prok02

prok02

prok02

prok02

prok02