Στον δήμαρχο Λαρισαίων η ΘΕΨΥΠΑ

Τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη επισκέφθηκαν στελέχη της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης και Αποκατάστασης (ΘΕΨΥΠΑ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του φορέα καθηγητή Δημ. Κανδύλη.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του δημάρχου για τη σημαντική διάκριση της κατάκτησης της 1η θέσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5 για την Ψυχική Υγεία, από την ομάδα ποδοσφαίρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α), Η διοργάνωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα της ΕΠΟ, αποτελεί και μήνυμα στήριξης αλλά και ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων για τους ψυχικά νοσούντες.

Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ψυχικής υγείας στην Λάρισα, ενώ η συνάντηση στάθηκε αφορμή για μια ευρύτερη ενημέρωση του δημάρχου για το έργο και τη δράση της ΘΕΨΥΠΑ.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης τα μέλη της διοίκησης του φορέα Γ. Γαζέπης και Δημ. Γεωργιάδης, ο γενικός διευθυντής Ιωαν. Παπαγεωργίου η ψυχολόγος Χρ. Σβάρνα, ο εκπαιδευτής της ομάδας ποδοσφαίρου Γ. Κυρίτσης και φυσικά τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου 5×5.

dimarxos thepsypa02

dimarxos thepsypa3