Κοπή πίτας για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου το 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.. Το πάρων έδωσαν ο γενικός διευθυντής κ. Παπαγεωργίου, η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας κα. Σβάρνα , οι υπάλληλοι, οι εκπαιδευτές και όλα τα μέλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της πλατείας Νεάπολης. Την πίτα έκοψε ο κύριος Παπαγεωργίου μαζί με δύο από τα παλαιοτέρα μέλη του Κέντρου Θ.Τ και Χ.Τ..

Ο Γενικός διευθυντής μετέφερε τις ευχές του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και τις δικές του και ευχήθηκε σε εργαζομένους και μέλη χρόνια πολλά με υγεία, ενώ αναφέρθηκε στην πετυχημένη χρόνια που πέρασε σε όλα τα επίπεδα, και ευχήθηκε το ίδιο να συμβεί και το 2020.

Το φλουρί κέρδισε ο γυμναστής και προπονητής της ομάδας ποδόσφαιρου και μπάσκετ κ. Κύριτσης, ενώ το μέλος Γ.Φ κέρδισε μετά από κλήρωση ένα tablet νέας τεχνολογίας, προσφορά του καταστήματος με πυροσβεστικά είδη "Μπέσιος".

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έφτιαξαν δύο από τα μέλη του Κέντρου Ημέρας με την βοήθεια της υπαλλήλου γενικών καθηκόντων κ. Τσιαμούρα.

Μετά το γεύμα η ομάδα στης χορωδίας τραγούδησε δυο από τα τραγούδια του ρεπερτορίου της.

pita kentro 02

pita kentro 02

pita kentro 02

pita kentro 02

pita kentro 02