Βράβευση για την Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. στην 1η Ετήσια Γιορτή του ραδιοφωνικού σταθμού Pressing 90.1

To Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Pressing 90.1 της Λάρισας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, διοργάνωσε την 1η Ετήσια Γιορτή του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα.

 

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε η Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης & Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.), μέσα από την ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5 του ιδρύματος, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ψυχικής Υγείας στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην 1η Ετήσια Γιορτή του ραδιοφωνικού σταθμού Pressing 90.1 κεντρικός ομιλητής ήταν ο διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, δημοσιογράφος κ.Τάσος Επιτρόπου, με βασικό θέμα της τοποθέτησής του στην αξία της ελευθεροτυπίας.

Συνολικά στην εκδήλωση τιμήθηκαν για τη δράση και τις διακρίσεις τους:

Από τον χώρο των γραμμάτων και του πολιτισμού, η Λαρισαία ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, κ. Μαρία Ευθυμίου, ως μέλος της 31μελούς επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Από τον χώρο του Τύπου και ειδικότερα του ραδιοφώνου, τιμήθηκε η μνήμη του δημοσιογράφου και ιδρυτή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Κώστα Μότση, παρουσία του γιου του κι επίσης δημοσιογράφου και στελέχους της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Βασίλη Μότση.

Από τον χώρο της εκκλησίας και με τις ευλογίες του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη κ.κ.Ιερωνύμου, στο πρόσωπο του ιδίου τιμήθηκε το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί διαχρονικά η Ιερά Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και στο πρόσωπο του εφημέριου του Ι.Ν. Μεγαλομάρτυρος Αγ. Γεωργίου, π. Νικηφόρου Κοντογιάννη.

Από τον χώρο της επιστήμης και ειδικότερα της ιατρικής, τιμήθηκε το σύνολο του επιστημονικού προσωπικού και στελεχιακού δυναμικού της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης & Αποκατάστασης (ΘΕΨΥΠΑ), μέσα από την ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5 του ιδρύματος.

Από τον χώρο του αθλητισμού ευρύτερα, σε σχέση και με το κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει όταν χρησιμοποιείται με βάση τις αξίες του, τιμήθηκε ο Λαρισαίος πρώην τερματοφύλακας και νυν αθλητής στίβου ΑΜΕΑ, Τάσος Κουρδής.

Από την ομάδα σύμβολο της πόλης, την ΑΕΛ, τιμήθηκαν κατ’ αρχήν οι εν ζωή ποδοσφαιριστές της πρώτης σεζόν στην ιστορία των «βυσσινί», οι οποίοι και φόρεσαν πρώτοι απ’ όλους τη βυσσινί φανέλα με το άλογο στο στήθος. Πρόκειται για τους Λάκη Παγκαρλιώτα, Τάκη Παπαδήμα, Μιχάλη Καρέλια, Δημήτρη Ζάμπα, Ρίζο Λέλλη και Κώστα Τρακάλα. Παράλληλα τιμήθηκε ο Ανρί Αντσουέ, σκόρερ του νικητήριου γκολ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος του 2007, με το οποίο οι «βυσσινί» κατέκτησαν τον τρίτο και τελευταίο έως σήμερα τίτλο της ιστορίας τους.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Βασ. Κόκκαλης, Λίτσα Λιακούλη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Λιούπας, οι δήμαρχοι Κιλελέρ και Τεμπών κ. Θανάσης Νασιακόπουλος και Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γιάννης Αλεξούλης , ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας και άλλοι.

foto01

foto01

foto01

foto01

foto01

foto01