Το Ημερολόγιο της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. για το 2022. Καλή Χρονιά!

Στο ημερολόγιο του 2022, της σειράς ενημερωτικών ημερολογίων που έχει καθιερώσει η Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α., καταγράφονται με αντιπροσωπευτικά μνημεία και τοπία οι περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου εδώ και τριάντα χρόνια αναπτύσσονται συμβουλευτικές, υποστηρικτικές, θεραπευτικές δράσεις μας και στεγαστικές υποδομές για άτομα με ψυχικές μειονεξίες στα πλαίσια αναγκαίων προγραμμάτων του Υπουργείου Υγείας.

Κλείσαμε 30 χρόνια δημιουργικού έργου και προχωρούμε παραπέρα!

Συνεχίζουμε και το 2022, έχοντας την ηθική στήριξη σας, προτάσσοντας το έργο της πρόληψης των ψυχικών διαταραχών και της αναγκαίας επιστημονικής υποστήριξης των πολιτών της Περιφέρειας από τις ψυχολογικές κρίσεις που προκαλούν οι φυσικές καταστροφές.

Σας ευχόμαστε μία καλή, υγιεινή και δημιουργική χρονιά.

Το Δ.Σ., οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

 

Κατεβάστε το ημερολόγιο

 


Το δημιουργικό και κατασκευαστικό κομμάτι του νέου μας ημερολογίου για το 2022, επιμελήθηκαν από κοινού: τα μέλη της ομάδας φωτογραφίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α με τον εκπαιδευτή τους, φωτογράφο κο Ηρακλή Μίλα, ο γραφίστας κος Γρηγόρης Γαζέτας και το εργαστήριο Γραφικών Τεχνών & Επιγραφοποιίας « Idea CS» του κου. Γιαννακόπουλου.