Δράση Αλληλεγγύης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Σε μία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης συμμετείχαν συμπολίτες μας που διαμένουν και εκπαιδεύονται σε δομές της Θεσσαλικής Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης (ΘΕΨΥΠΑ), το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου 2022, καταθέτοντας δωρεά χρηματικού ποσού στο Δημοτικό Γηροκομείο της Λάρισας.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παρέδωσαν στους διαμένοντες του Γηροκομείου, όλα τα έσοδα που προήλθαν από την πώληση ποικίλλων και αξιόλογων καλλιτεχνημάτων που κατασκεύασαν αυτή τη χρονιά. Τα καλλιτεχνήματα κατασκευάστηκαν από τους ίδιους με την συμπαράσταση ικανών εκπαιδευτών και εκτέθηκαν στο Πασχαλινό «Παζάρι» του Φορέα μας τη 19η Απριλίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Ευχές για μια νέα ευλογημένη, υγιεινή και δημιουργική χρονιά σύμφωνα με τις διδαχές του ενανθρωπισμένος Θεού του Κυρίου Ιησού Χριστού από τα μέλη του εργαστηρίου, από τη Σεβαστή, τη Γεωργία, τον Άγγελο, τον Χρήστο και το Γιώργο. Οι διαμένοντες και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου, μας αποχαιρέτησαν ψέλνοντας τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και με τα χαμόγελά τους μας μετέδωσαν το βαθύ μήνυμα της πανανθρώπινης ειρήνης και προόδου που πρέπει να βασιλεύσει επί της γης.

Από τη μεριά μας υποσχεθήκαμε ότι η αγάπη μας, η αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον μας πάντα θα τους συντροφεύει και τους ευχηθήκαμε η χαρά, η ευτυχία και η γαλήνη να είναι τα αντίδωρά τους για όσα αγαθά έργα έπραξαν για εμάς τους νεότερους.

GHROKOMEIO 02