Αθλητισμός για Όλους

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο 5Χ5 του αθλητικού κέντρου «442 Football Park», στα πλαίσια της προετοιμασίας και συμμετοχής στο 3 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ψυχικής Υγείας, μεταξύ των ομάδων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης ( Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) και της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης ασθενών
(Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) από την Μακεδονία.

Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. αποδέχτηκε την πρόσκληση της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. για διεξαγωγή φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων των δύο φορέων, οι οποίοι τα τελευταία 30 χρόνια στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ψυχικά ασθενών και μεριμνούν για την κοινωνική τους επανένταξη. Μέσα σε ένα κλίμα που πρωτοστάτησε η ευγενής άμιλλα, η προσπάθεια των αθλητών υποστηρίχτηκε και χειροκροτήθηκε από τις συνοδείες των δύο ομάδων και όλοι συμμετέχοντες ήταν αληθινοί νικητές στο μυαλό μας.

Στόχος της συνεργασίας των δύο φορέων είναι η προώθηση, μέσα από προγράμματα και συνέργειες, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, του αθλητικού ιδεώδους, της σωματικής και ψυχικής υγείας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των συνανθρώπων μας που εμφανίζουν ψυχικές διαταραχές.

Για ακόμη μία φορά, το ποδόσφαιρο ένωσε ανθρώπους και χάρισε συγκίνηση και μοναδικές στιγμές σε μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με τη λήξη του αγώνα, οι συμμετέχοντες των δυο ομάδων, αφού παρέλαβαν τα μετάλλιά τους με ικανοποίηση και ενθουσιασμό, γευμάτισαν όλοι μαζί και διασκέδασαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική συνάντηση.

filikos 2023 02

filikos 2023 02

filikos 2023 02

filikos 2023 02

filikos 2023 02

filikos 2023 02