Φυσικοθεραπευτήριο

Ξενώνας «Μελάμπους»
Ανθούπολη Λάρισας
Λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2006

Η έναρξη λειτουργίας του φυσικοθεραπευτηρίου και η παροχή υπηρεσιών του ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2006.Διαθέτει όλα τα φυσικά μέσα και όργανα γυμναστικής για αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.

Οι ασθενείς που προσέρχονται στο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου δέχονται την εφαρμογή των μηχανημάτων φυσικοθεραπείας (διαθερμία, υπέρυθρες, υπέρηχος και ηλεκτροθεραπεία) ύστερα από γνωριμία με τα όργανα και εκπαίδευση της χρήσης τους. Επίσης, γίνεται χρήση μάλαξης και συμμετέχουν σε εξατομικευμένα και ομαδικά προγράμματα κινησιοθεραπείας με τη χρήση των οργάνων εκγύμνασης ( στατικό ποδήλατο, διάδρομος βάδισης, ελλειπτικό, stepper, τροχός ώμου, πολυόργανο και μπάλες γυμναστικής).

 Στο φυσικοθεραπευτήριο προσέρχονται φιλοξενούμενοι από τις δομές της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. που βρίσκονται στη Λάρισα, τον Τύρναβο και τα Φάρσαλα καθώς και τα μέλη του Κέντρου Ημέρας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σε άτομα της πόλης τα οποία παρουσιάζουν ψυχική διαταραχή ή νοητική υστέρηση και χρήζουν φυσικοθεραπείας να συμμετέχουν στο φυσικοθεραπευτήριο της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. κατόπιν συνεννόησης. Η παροχή υπηρεσιών δεν επιβαρύνει οικονομικά τους συμμετέχοντες.
Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες ή ραντεβού, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2410 627363 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.