Τρίποντα ζωής και θέλησης

Σε φιλικό αγώνα μπάσκετ που έγινε στο «Αλεξάνδρειο»

Φιλικός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο «Αλεξάνδρειο», μεταξύ των ομάδων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης ( Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) και της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικης Αποκατάστασης ασθενών ( Ε.Ψ.Υ.Κ.Α .), της Θεσσαλονίκης.

Η Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. για διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων των δύο φορέων που τα τελευταία 30 χρόνια στοχεύουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των ψυχικά ασθενών και μεριμνούν για την κοινωνική τους επανένταξη. Μέσα σε ένα κλίμα που πρωτοστάτησε η ευγενής άμιλλα, η προσπάθεια των αθλητών υποστηρίχτηκε και χειροκροτήθηκε από τις συνοδείες των δύο ομάδων, φέρνοντας ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

Η ομάδα που εκπροσώπησε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α αποτελούνταν από τον Χρήστο, τον Θοδωρή, τον Γιάννη, τον Άγγελο, τον Δημήτρη, τον Γιώργο, τον Θωμά και τον Σπύρο, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Μπαγκούϊα, προπονητή της ομάδας, κατάφεραν να τους κάνουν όλους περήφανους. Με γνώμονα την καλή συνεργασία των δύο φορέων, μετά την απονομή των μεταλλίων, δόθηκαν από τους διοργανωτές και από τη φιλοξενούμενη ομάδα, αναμνηστικά δώρα στους παίκτες, τα οποία ήταν ομαδικές δημιουργίες των ίδιων των μελών από τα ατελιέ καλλιτεχνικού εργαστήριου και κατασκευών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόληση, θυμίζοντάς τους τις ωραίες στιγμές που πέρασαν, κατά τη διάρκεια αυτής της όμορφης συνάντησης.

Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".