...Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με τα μάτια της ψυχής μας στο χθες και το σήμερα της πόλης που όλοι μας αγαπούμε και πρέπει να φροντίζουμε να ομορφαίνει κι’ άλλο...

Ομάδα φωτογραφίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν λίγα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της ΘΕΨΥΠΑ, που καθημερινά αγωνίζονται να κατακτήσουν την ψυχοκοινωνική τους επανένταξη και την αυτόνομη διαβίωσή τους στην κοινωνία, αποφάσισαν τη δημιουργία ενός Φωτογραφικού Ομίλου. Μόνο τους κίνητρο η αγάπη και το κοινό ενδιαφέρον τους για τη φωτογραφία.

Στα πλαίσια της διασύνδεσης των υπηρεσιών και της καλής συνεργασίας με τον ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα με την ΚΟΜΥ ειδικού σκοπoύ της 5ης ΥΠΕ, υπό το συντονισμό της κυρίας Ράνιας Πινακά, Ειδικού Παθολόγου, συντονίστρια εποπτών των κινητών μονάδων ΚΟΜΥ ειδικού σκοπoύ της 5ης ΥΠΕ, συνεχίζονται, από τον Ιούνιο που ξεκίνησαν, οι τακτικοί διαγνωστικοί έλεγχοι για SARS-Covid 2, του προσωπικού και των ασθενών, όλων των δομών της ΘΕΨΥΠΑ (Λάρισα, Φάρσαλα, Τρίκαλα κ.α.).

To Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Pressing 90.1 της Λάρισας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, διοργάνωσε την 1η Ετήσια Γιορτή του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου το 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.. Το πάρων έδωσαν ο γενικός διευθυντής κ. Παπαγεωργίου, η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας κα. Σβάρνα , οι υπάλληλοι, οι εκπαιδευτές και όλα τα μέλη.

Ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας

Πρόσκληση για την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 13:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Ιατρικού Τμήματος, ΒΙΟΠΟΛΙΣ.