Σας ευχόμαστε μία υγιή, δημιουργική, ευτυχισμένη και ειρηνική χρονιά. Με την μέριμνα και τη θεραπευτική φροντίδα που παρέχεται από το προσωπικό, τους εκπαιδευτές εξωτερικούς συνεργάτες και το Δ.Σ. της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης ( Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) καθώς και με την υποστήριξη των πολιτών των κοινωνιών στις οποίες ζούμε, αγωνιζόμαστε να κατακτήσουμε το δικαίωμα μας για μία απροσδόκητη ζωή με ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα. Τα μέλη του εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α

Αθλητισμός για Όλους

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο 5Χ5 του αθλητικού κέντρου «442 Football Park», στα πλαίσια της προετοιμασίας και συμμετοχής στο 3 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ψυχικής Υγείας, μεταξύ των ομάδων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης ( Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) και της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης ασθενών
(Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) από την Μακεδονία.

Φέτος είπαμε να γράψουμε την ιστορία μας με τα δικά μας γράμματα! Στο ημερολόγιο του 2023, της σειράς ημερολογίων της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α., παρουσιάζονται έργα που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο χαλκογραφίας και υποστηρίζονται τυπογραφικά με γραμματοσειρά που δημιουργήθηκε από τα μέλη μας ειδικά για αυτό το ημερολόγιο. 

Σε μία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης συμμετείχαν συμπολίτες μας που διαμένουν και εκπαιδεύονται σε δομές της Θεσσαλικής Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης (ΘΕΨΥΠΑ), το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου 2022, καταθέτοντας δωρεά χρηματικού ποσού στο Δημοτικό Γηροκομείο της Λάρισας.

Η Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης - Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.) ως φορέας Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας  διοργάνωσε στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οι Επιπτώσεις Της Οικονομικής - Ενεργειακής Κρίσης Και Του Πολέμου στην Ουκρανία στην Ψυχική Υγεία Της Οικογένειας» με στόχο να γνωστοποιηθούν στους πολίτες οι επιπτώσεις αυτών κρίσεων στην ψυχική υγεία  των ανθρώπων καθώς και να σχεδιασθούν στρατηγικές διαχείρισης των παρεπόμενών τους.

Η Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. σας προσκαλεί σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στο περίπτερο του Δήμου Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00 έως 20:00 με θέμα "Οι επιπτώσεις της οικονομικής - ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία στην ψυχική υγεία της οικογένειας".