Συνάντηση της εκπαιδευτικής φάσης του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 17η Ιανουαρίου 2022 στο 4 – 4 – 2 Football park η δια ζώσης συνάντηση της εκπαιδευτικής φάσης του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία. 

Η συνάντηση αφορούσε αποκλειστικά τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης που συμμετέχουν στο 2Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΟ και η ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ.

Την ευθύνη οργάνωσης της δράσης από την πλευρά της Ε.Π.Ο. είχε ο Γιώργος Βασσάλος και Στέφανος Σοιλεμές. Το προπονητικό πρόγραμμα παρουσιάστηκε από ομάδες επίδειξης (αναπτυξιακά τμήματα Κ-10 και Κ-12), για την καλύτερη κατανόησή του από τους υπεύθυνους των δομών και των φορέων ψυχικής υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εργαζόμενοι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α., του Ξενώνα Άργισσα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και της ΑΜΚΕ ΔΙΟΔΟΣ.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα ακολουθήσει η περίοδος εφαρμογής του προγράμματος (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2022). Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το πανελλήνιο πρωτάθλημα δομών και φορέων τους μήνες Απρίλιο (Προκριματική φάση) και Μάιο (Τελική φάση) 2022.

Ο Γενικός Διευθυντής της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α., κος Παπαγεωργίου Ιωάννης, παραχώρησε για το θέμα αυτό συνέντευξη στην ΕΡΤ 3 και στον δημοσιογράφο κ. Μητρούσια. Ακούστε την εδώ.

sinant01

sinant01