Το Ημερολόγιο της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. για το 2024. Καλή Χρονιά!

Σας ευχόμαστε μία υγιή, δημιουργική, ευτυχισμένη και ειρηνική χρονιά. Με την μέριμνα και τη θεραπευτική φροντίδα που παρέχεται από το προσωπικό, τους εκπαιδευτές εξωτερικούς συνεργάτες και το Δ.Σ. της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης ( Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) καθώς και με την υποστήριξη των πολιτών των κοινωνιών στις οποίες ζούμε, αγωνιζόμαστε να κατακτήσουμε το δικαίωμα μας για μία απροσδόκητη ζωή με ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα. Τα μέλη του εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α

Έχοντας και την ηθική στήριξη σας, συνεχίζουμε το έργο μας για να πετύχουμε την ένταξη των ψυχικά μειονεκτούντων ατόμων στην κοινωνία καθώς και για την πρόληψη των ψυχικών νοσημάτων.

 

Κατεβάστε το Ημερολόγιο 2024

  

 

 

Σας ευχόμαστε μία καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά.

Τα μέλη του εργαστηρίου, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και το Δ.Σ. της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

  


Το δημιουργικό και κατασκευαστικό κομμάτι του νέου μας ημερολογίου για το 2024, επιμελήθηκαν από κοινού: τα μέλη και οι ασθενείς των ομάδων Φωτογραφίας, Χαλκογραφίας και Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α με τους εικαστικούς κα. Κλειώ Λεβέντη, κο. Αποστόλη Μακρή και κα. Σύλβια Σούμα και ο γραφίστας κος Βασίλης Ευθυμιάκος  και το εργαστήριο Γραφικών Τεχνών & Επιγραφοποιίας « Idea CS» του κου. Γιαννακόπουλου.